Eindredactie / editor
Mooie initiatieven hebben steeds vaker meerdere stakeholders en verschillende doelstellingen. Hoe maak je hiervan eenvoudig één consistent verhaaI? Ik breng complexe informatie van diverse bronnen samen tot de kern. Kort en bondig, met als doel om lezers in beweging te krijgen. In sommige projecten begeleid en schrijf ik het hele verhaal vanaf de start. In andere projecten zorg ik voor duidelijke structuur en een levendige boodschap in bestaande content. 

 

Tekstschrijven / contentcreatie
Ik schrijf artikelen, interviews en wervende teksten voor (online) magazines, apps, whitepapers, websites of brochures. Ervaringen uit de praktijk zijn daarbij de rode draad. Die maken het verschil in een succesvol project of initiatief. Ook schrijf ik jaarverslagen en rapporten van onderzoekstrajecten.  

 

Schrijftraining
Loop jij als auteur van een scriptie of eigen boek vast in al je ideeën en teksten? Dan help ik je om alle informatie tot de kern terug te brengen, overtuigend te verwoorden en lezers mee te krijgen. Met eenvoudige tools leer jij je eigen schrijfkwaliteiten makkelijker en sneller toe te passen. Voor zakelijke en persoonlijke trainingen. Zie ook www.schrijfspirit.nl