Eindredactie / editor
Mooie initiatieven hebben steeds vaker meerdere stakeholders en verschillende doelstellingen. Hoe maak je hiervan eenvoudig één consistent verhaaI? Ik breng complexe informatie van diverse bronnen samen tot de kern. Kort en bondig, met als doel om lezers in beweging te krijgen. In sommige projecten begeleid en schrijf ik het hele verhaal vanaf de start. In andere projecten zorg ik voor duidelijke structuur en een levendige boodschap in bestaande content. 

 

Tekstschrijven / contentcreatie
Ik schrijf artikelen, interviews en wervende teksten voor (online) magazines, apps, whitepapers, websites of brochures. Ervaringen uit de praktijk zijn daarbij de rode draad. Die maken het verschil in een succesvol project of initiatief. Ook schrijf ik jaarverslagen en rapporten van onderzoekstrajecten.  

 

Schrijftraining
Loop jij als auteur van een scriptie of eigen boek vast in al je ideeën en teksten? Dan help ik je om alle informatie tot de kern terug te brengen, overtuigend te verwoorden en lezers mee te krijgen. Met eenvoudige tools leer jij je eigen schrijfkwaliteiten makkelijker en sneller toe te passen. Voor zakelijke en persoonlijke trainingen. Zie ook www.schrijfspirit.nl

 

Reacties:

“Voor de Digitale Buddy heeft Heidy de tone of voice ontwikkeld en jarenlang uitgedragen: warm, persoonlijk, informeel en zonder afstand. In alle inhoud, van ervaringsverhalen tot samenvattingen van artikelen en webinars, weet ze feilloos die punten uit te lichten die ertoe doen en mensen raken.”

Maja Visser, directeur Better Today

 

 

“COVA (Centraal Orgaan Voorraadvorming Aardolieproducten) maakt onderdeel uit van de nationale crisisorganisatie en speelt een belangrijke rol bij de brandstofvoorzieningszekerheid van Nederland. Voor onze website en jaarverslagen over de afgelopen 2 jaren hebben wij intensief samengewerkt met Heidy.

Heidy verstaat de kunst om met behoud van inhoud een complex onderwerp voor een groot publiek begrijpelijk te verwoorden. Voor ons is HvB Communicatie de one-stop-shop voor tekstredactie, vormgeving en (Engelstalige) vertaling. Heidy ontzorgt ons en draagt er zorg voor dat zij met een prettig en snel werkend team blijft inspelen op (soms) veranderende omstandigheden. In alle gevallen is een mooi product opgeleverd waarvoor COVA diverse complimenten heeft ontvangen.”

Bob Ent, COVA