“Het is mijn ambitie om jouw verhaal tot leven te brengen. Of het nu gaat om het formuleren van zakelijke teksten of inhoud met een persoonlijke focus. Mensen en hun ervaringen zijn altijd de rode draad in mijn werk. Die laten zien waar een organisatie of nieuw initiatief écht over gaat. Hoe en waarom we dingen doen, in plaats van alleen ´wat´.


Als (eind)redacteur voel ik me bevoorrecht om met zoveel inspirerende mensen samen te werken. Van eigenwijze ondernemers tot nieuwsgierige wetenschappers of doorzetters met een chronische ziekte. Informatie uit zoveel verschillende vakgebieden vertaal ik naar een breed publiek. Het is prachtig als mensen zichzelf enthousiast herkennen in een interview dat ik met ze mocht houden. Of als organisaties een samenvatting lezen van hun complexe vraagstuk en reageren met: Natuurlijk! Zó zeg je dat! Ik help je graag om tot de kern te komen van je eigen boodschap. Belangrijke thema´s in mijn werk zijn: educatie, gezondheid, duurzaamheid en innovatie in Europa.”

Heidy schrijft en redigeert content voor overheden en bedrijven (van startup tot multinational). Ze publiceerde meerdere boeken over innovatie in Europa, waaronder Smart City dynamics dat wereldwijd werd verkocht in 27 landen. Ook schreef ze We doen het gewoon, over de levenslessen van Nederlandse pioniers in het buitenland. Verder is Heidy initiatiefnemer van de rondreizende expositie Paper Magic, die print en digitaal verbindt. Ook begeleidt ze auteurs met hun scriptie. Heidy werkt intensief samen met een internationaal netwerk van vormgevers en vertalers.